Ella on harrastanut aktiivisesti kuntosaliharjoittelua useamman vuoden, minkä innoittamana hän hakeutui Personal trainer -koulutukseen vuonna 2015. Tämän jälkeen jatko-opiskelu Koulutetuksi hierojaksi tuntui luontevalta jatkolta valmentamisen rinnalle.

Ella on erikoistunut hieronnassa kivun hoitoon sekä urheiluhierontaan. Yhteistyötä hän on tehnyt mm. bikini fitness kilpailijan sekä lentopalloilijan kanssa. Ammattitaidon kehittäminen on tärkeää, minkä takia fysioterapeutin opinnot kiinnostavat.

Ella on Koulutettu hieroja, Trainer4You lisensoitu Personal trainer, kuntosalivalmentaja sekä hyvinvointivalmentaja.
Ella on Hyvinvointikeskus Kuntoliike Oy osakas sekä toinen perustajista.

 

Tomi toteuttaa itseään, kun saa mahdollisuuden auttaa muita. Oli se valmentaminen tai hieronta, Tomin kanssa tulet varmasti toimeen.
Hän on harrastanut kuntosaliharjoittelua tavoitteellisesti noin 7 vuotta, ja haluaa jakaa tätä kokemuksen sekä koulutuksen tuomaa tietotaitoa asiakkailleen.
Hän hakeutui vuonna 2015 Trainer4You:n personal trainer –koulutukseen ja opiskelee tällä hetkellä koulutetuksi hierojaksi (valmistuminen 12/2017).

Tomi toimii Hyvinvointikeskus Kuntoliike Oy:n osakkaana sekä toimitusjohtajana puhaltaen uutta raikasta tuulta hyvinvointialalle.